Welkom beste sporter,

algemeen 1 20190222 1370050353

T.C. Smash is een toffe tennisclub waar jongens en meisjes tussen 3 en 6 jaar op een recreatieve manier leren tennissen en begeleid worden naar hun beste niveau door een gekwalificeerd trainersteam.

Wij zijn met meer dan 150 jeugdleden en streven met onze Jeugdwerking ieder jaar het kwaliteitslabel Jeugdvriendelijke Tennisclub te behalen. Dit label wordt toegekend na evaluatie door Tennis Vlaanderen.

Kort samengevat bieden we je:

  1. 6 verlichte buitenterreinen, 4 gravel- en 2 kunststofbanen, een midi-veld en een apart pleintje met een schitterende tennismuur (fotoke!)!
  2. Een gediplomeerd & gemotiveerd Trainersteam en Jeugdbestuur
  3. Tennistrainingen in het voorjaar als voorbereiding op de Interclubcompetitie en tornooitjes
  4. Tennis Fundays georganiseerd op onze club in de zomer en winter, dit is een spelnamiddag met spelers van andere clubs als voorbereiding op de competitie. Ook begeleide uitstapjes met onze trainers naar Tennis Fundays bij de naburige clubs. Alle info over de Tennis Fundays vind je in de agenda
  5. Zomertrainingen en Tenniskampen van een ganse week tijdens de vakantieperiode in juli en augustus, met overnachting in tenten op donderdag.
  6. Een Kids-Ouderdag waar de kids eens samen met hun ouders kunnen tennissen
  7. Clubkampioenschap Jeugd, een competitie voor alle jeugdleden van onze club
  8. Een Jeugddag met finales Clubkampioenschappen, spelnamiddag voor alle leden, huldiging vd kampioenen, springkasteel voor de allerkleinsten, coctailbar voor de ouders. Een schitterende afsuiter van het zomerseizoen.
  9. Wintertrainingen van september tot april in de sporthal Neeroeteren 
  10. Kerstfeestje voor alle jeugdleden in de kerstvakantie

En nog vele andere activiteiten, bekijk het in onze agenda.
Indien je ook interesse hebt en wil kennismaken, aarzel dan niet en spring eens binnen op de club. Of neem contact op met de trainers of leden van het jeugdcomité.