Nationale Eindronde

Na de jongens 13/3 is het aan de Heren 35 afdeling 4 om onze clubgeschiedenis wat rijker te maken. Zaterdag 14/09 spelen zij de finale van de nationale interclub tegen TC De Lusthoven uit Arendonk. Zeker eens de moeite waard om de verplaatsing naar Arendonk te maken. De ontmoeting begint om 13u00.

 

Na een spannende ontmoeting hebben onze jongens 13/3 nipt de halve finale van de nationale eindronde interclub verloren. Na de 2 enkels stond het 1-1 zodat het dubbel beslissend zou worden. Na een aarzelende start in deze dubbel kwamen Jonas en Yente net iets te laat op dreef. Ze verloren de dubbel in 2 sets (6/2 - 6/4). 

 

Op 28 augustus om 13u30 beleven we een van de hoogtepunten uit onze clubgeschiedenis. De jongens 13/3 spelen de halve finale van de nationale eindronde interclub. We hebben het geluk dat Jonas, Matthias en Yente thuis mogen spelen tegen TC Ten Hoeve uit Wommelgem. Kom zeker eens langs om onze jongens aan te moedigen.

 

Provinciale Eindronde

Jongens 13/3 schrijven clubgeschiedenis. Jonas Van der Heijden, Matthias Stockmans en Yente Scheepers zijn Limburgs kampioen geworden. Ook een eervolle vermelding voor Levi Zoons, Jente Stinkens en Simon Segers die het in de finale net niet gehaald hebben.

 

Voorrondes

We hebben dit jaar 12 teams bij de jeugd in de leeftijdsreeksen U9, U11, U13 en U15 en 17 ploegen in diverse reeksen bij de volwassen.
De Interclubkalender vindt je online op Tennis Vlaanderen.

De planning van de thuiswedstrijden van zowel jeugd als volwassenen vind je hier terug.

Download of bekijk hier:

- Reglement Jeugdinterclub 2019 
- Formulier Ploegensamenstelling, in te vullen en mee te nemen naar elke Interclubontmoeting, af te geven aan de Interclubverantwoordelijke bij aankomst.