opening seizoen 2020

Volg je club nu ook op Instagram!

Enkele afspraken

Wanneer we vanaf 4 mei eindelijk weer kunnen tennissen, zal dit enkel kunnen volgens de opgelegde maatregelen. We vragen iedereen verantwoordelijkheid te nemen en deze regels te respecteren en strikt op te volgen! Zodra je de club betreedt ben je akkoord met de Play Safe & Go-regels en ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele overtredingen. Lees deze daarom nogmaals aandachtig > Het volledige Play Safe & Go reglement en FAQ’s voor clubs, trainers en spelers. De Visual Play Safe & Go Spelers hangt ook uit aan het materiaalkot. Ook als club volgen we de opgelegde maatregelen Visual Play Safe & Go Clubs en zijn de nodige aanpassingen gedaan om onze accommodatie 'Covid-19 proof' te maken. 
Volgende praktische info en afspraken:

Spelers:

Op donderdag 30 april, zijn de ministeriële besluiten aangaande covidmaatregelen gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Dit besluit bevat een belangrijke, volledig nieuwe restrictie m.b.t. de speelpartners. De vorige dagen werd aangekondigd dat sporten toegestaan is met maximum 2 andere spelers. Nu werd aangevuld dat die 2 spelers, indien ze niet bij jou onder hetzelfde dak wonen, steeds dezelfde mensen moeten zijn.

Reservatie:

- via App of website TennisVlaanderen. Reserveren kan alleen als je lid bent van TV, dus als je lidgeld betaald is en deze betaling door het bestuur verwerkt is in de systemen van TV!
terreinreservatie na 20u > gelieve dan de pleinen in deze volgorde te reserveren: 1>4. Dit owv de lichtinstallatie die eerst pleinen 1&2 verlicht, daarna pas 3&4. Gelieve dus niet plein 3 of 4 te reserveren indien 1 of 2 niet gereserveerd zijn. Vermijd onnodige energie verspilling! 
  - altijd reserveren op voorhand om onnodige verplaatsing te vermijden en zodoende te informeren dat je komt en de verlichting tijdig aangezet kan worden!

Terreinen:

- banken, scorebord, lijnborstels en vuilnisbakjes zijn verwijderd. Je eigen afval dien je dan ook terug mee naar huis te nemen.
- sleepnet is beschikbaar maar gelieve eigen handschoenen te voorzien voor het slepen van terrein na het spelen.
- een dispenser met desinfecterende gel is geplaatst aan het materiaalkot.
- sproei-installatie is afgezet want het is verboden van de sproei-installatie te laten gebruiken door meerdere personen. Sproeien hoeft dus niet door de spelers gedaan te worden.

Ballen (Babolat Team):

Ballen zijn te verkrijgen op aanvraag aan € 8/koker, te betalen met gepast geld, liefst in een zakje of envelop. Doe even een seintje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Clublokaal:

Het clublokaal blijft voorlopig volledig afgesloten dus geen toegang tot kantine, kleedkamers en toiletten. Gelieve hier rekening mee te houden, dus zelf drank meebrengen, toiletbezoek vooraf enz.

Lichtinstallatie:

De verlichting wordt 's avonds manueel aangezet (en afgezet) aan de hand van de reservaties. Dus altijd reserveren, als je niet in het donker wil tennissen uiteraard!

 

Bij verdere wijzigingen zullen we dat zo snel mogelijk communiceren. Informatie over Interclub-competitie en trainingen zal ook volgen.

Nu vlug reserveren & we zien ons op de club! Promo-filmpje #Aandeslag #Opslagverliefd 

Bestuur & Trainers