Tc Smash Jeugd

Welkom beste sporter,

T.C. Smash is een toffe tennisclub waar jongens en meisjes tussen 3 en 6 jaar op een recreatieve manier leren tennissen en begeleid worden naar hun beste niveau door een gekwalificeerd trainersteam.
Wij zijn met meer dan 150 jeugdleden en streven met onze Jeugdwerking ieder jaar het kwaliteitslabel Jeugdvriendelijke Tennisclub te behalen. Dit wordt toegekend na een evaluatie van Tennis Vlaanderen. Hier vindt je alvast een Presentatie Jeugd 2017 om kennis te maken met de Jeugdwerling alsook het Informatieboekje 2017.
Kort samengevat bieden we je:
1. 6 verlichte buitenterreinen, 4 gravel- en 2 kunststofbanen, een midi-veld en een apart pleintje met een schitterende tennismuur (fotoke!)!
2. Een gediplomeerd trainersteam en een gemotiveerd Jeugdbestuur
3. Tennistrainingen in het voorjaar als voorbereiding op de Interclubcompetitie en tornooitjes
4. Kidstoeren georganiseerd op onze club in mei en oktober, een spelnamiddag met spelers van andere clubs als voorbereiding op competitie. Ook begeleide uitstapjes met onze trainers naar Kidstoeren bij de naburige clubs
6. Deelname aan Grenslandcup, een ontmoeting met clubs uit de buurt en zelfs uit Nederland
7. Zomertrainingen en Tenniskampen van een ganse week tijdens de vakantieperiode in juli en augustus, met overnachting in tenten op donderdag. Zelfs een tennisstage ih buitenland!
8. Een Kids-Ouderdag waar de kids kunnen tennissen met hun ouders
9. Clubkampioenschap Jeugd, een competitie voor alle jeugdleden van onze club
10. Een Jeugddag met finales Clubkampioenschappen, spelnamiddag voor alle leden, huldiging vd kampioenen, springkasteel voor de allerkleinsten, coctailbar voor de ouders. Een schitterende afsuiter van het zomerseizoen.
11. Wintertrainingen van september tot april in de sporthal Neeroeteren en in de tennishallen van Tc Maaseik
12. Kerstfeestje voor alle jeugdleden in de kerstvakantie
En nog vele andere activiteiten, bekijk het op onze Jeugdkalender.
Indien je ook interesse hebt en wil kennismaken, aarzel dan niet en spring eens binnen op de club. Of neem contact op met de trainers of leden van het jeugdcomité, contactinfo hier.

Nieuwsbrieven:
2017: Maart - Mei - Augustus
2016: Februari - Mei - Juni - Augustus - Oktober - December
2015: Januari - Maart - Mei - Augustus - Oktober