Sponsoring

Leden werven sponsors!

Beste Lid van TC Smash,

 

Om meer te doen voor onze leden en jeugdleden kan TC Smash wat extra sponsoring voor onze club goed gebruiken! We zouden als club graag de mogelijkheid hebben om meer te investeren in les- en trainingsmogelijkheden, een nog betere jeugdwerking, trainingsstages voor talentvolle leden. Verder hebben we ook budget nodig voor het onderhoud van de terreinen en gebouwen.

 

Als bestuur, zijn we ervan overtuigd dat onze leden hier graag bij willen helpen. Daarom vragen we jou om een steentje bij te dragen en dat hoef je natuurlijk niet voor niets te doen!

 

Wat willen we gaan doen:

 

Er komt in de kantine op de linker muur een heuse sponsorwand. Daarop worden de namen van onze sponsors in fraaie plaquettes getoond, hierbij is het ook mogelijk om de naam van de aanbrenger te vermelden. Vergelijk het maar met de sponsorborden die je bij de grote voetbalclubs wel ziet.

Daarnaast hebben we een nieuw sponsorprogramma met allerlei sponsormogelijkheden, van banners aan de tennisvelden, een eigen lichtbak in de kantine tot een vermelding op het TV scherm boven de bar. In de bijlage bij deze brief lees je hier alles over.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze leden allemaal in hun omgeving wel een bedrijf, winkel, relatie of familielid kennen die zij kunnen vragen hen, en dus onze club, te helpen bij een optimale werking!

En dat hoef je uiteraard niet voor niets te doen! De club biedt iedere aanbreng van sponsoring korting op het lidgeld en dit jaarlijks. En dat kan aardig oplopen:

Sponsorbedrag tussen 25en 50 euro geeft sponsor recht op oorkonde “Vriend van TC Smash” en levert 5 euro korting op.
Sponsorbedrag van 50 euro tot 100 euro levert 15 euro korting op
Sponsorbedrag > 100 euro levert 25 euro korting op
Sponsorbedrag > 150 euro levert 40 euro korting op
Sponsorbedrag > 200 euro levert 55 euro korting op
Sponsorbedrag > 250 euro levert 75 euro korting op
Sponsorbedrag van > 350 euro levert een gratis lidmaatschap op plus 4 drankbonnen per 50 euro boven de 350euro.

 

Uiteraard zijn we blij met elk sponsorbedrag. Ook kleinere bedragen! Vele kleintjes maken immers een hele grote…

 

Contact personen zijn:

 

Raf Doumen  mail raf.doumen11@telenet.be   +32 478 97 38 99
Rene Guffens mail rené.guffens@gmail.com.   +32 494 79 66 78