Grenslandcup

GRENSLANDCUP
Helaas werd de Grenslandcup competitie door het afhaken van de clubs uit Nederland stopgezet in 2016. Voorlopig is terug opstarten nog niet gelukt en wordt het organiseren van een Tennisontmoeting voor niet-competitiespelers, meisjes en jongens tot 12 jaar, met Tc Maaseik, Tc Opoeteren en Tc Dilsen nu bekeken als alternatief. Meer info zodra dit van start gaat.

Grenslandcup 2015 - Winnaar Tc Smash
Zaterdag 27 juni 2015 hebben de jeugdspelers van TC Smash uit Neeroeteren een prachtige 3e plaats behaald op de Grenslandcup 2015. Een mooie tenniscompetitie tussen clubs uit Maaseik, Dilsen, Opoeteren en Neeroeteren. De grenslandcup is een initiatief om de jongste kinderen te laten wennen aan het wedstrijdelement in een ontspannen sfeer. Een goed initiatief wat door zowel de spelers als de ouders als zeer plezierig wordt ervaren.

Na een viertal wedstrijddagen was zaterdag 27 juni jl. de finaledag op de terreinen van TC Opoeteren. Onder een stralende zon wonnen onze kinderen alle wedstrijden op deze finaledag waardoor ze in de totale rangschikking stegen naar een 3e plaats. Maaseik won uiteindelijk de grenslandcup.  Deze finaledag die georganiseerd werd door de in Opoeteren, werd afgesloten met een lekker drankje en een overheerlijke “Bicky Burger” die alle kinderen kregen van de organiserende vereniging. Proficiat aan het team en Leon!

Op de foto v.l.n.r.: Niels Vleesschouwers, Siemen Hodzelmans, Bram Everts, Jarne Didden, Jade Vandersteegen, Lien Geerkens. Mieke Laermans ontbreekt op deze foto.
Verslaggever: Leon
Grenslandcup 2015


Grenslandcup 2014 - Winnaar Tc Smash
V.l.n.r.: Emma Bussels, Hanne Didden, Romy Neyens, Jarie Houben, Roeland Vliegen en Siebe Breemans. Proficiat aan de spelers en begeleider Leon!